login

Casino Platinum

Acest proiect de amenajare interioara, avand la baza designul unui arhitect francez este pozitionat in Bucuresti. Atipic s-a implicat cu placari de pereti cu panouri decorative DEPA, si intregul mobilier dedicat zonei de restaurant. S-au folosit elemente din sticla, sticla sablata, furnir,  separeuri pe curb realizate din HPL si plexiglas luminat cu leduri. S-au manufacturat canapele cu perne tapitate, mese cu dimensiuni agabaritice, s-a pictat sticla, si nu in ultimul rand, s-a produs barul si retrobarul.

Proiectul, a fost dominat de complexitatea materialelor si a detaliilor introduse intr-un spatiu functional, de aproximativ 200 mp. Amestecul dintre elementele naturale de genul lemnului de nuc, a stejarului, a pielii naturale, pe deoparte, si a materialelor sintetice, a materialelor compozite de genul plexiglasului si Corianului, pe de alta parte, creeaza o vibratie stranie, dar placuta la nivelul utilizatorului neavizat.

executie-mobilier-zona-de-mese-canapele-pe-curb-realizate-din-pal-melaminat-plexiglas-si-insertii-de-lumini-panouri-decorative-depa

Compozitia amenajarii interioare a solicitat o multitudine de materiale combinate intr-o volumetrie complexa. Panourile decorative DEPA®  si-au demonstrat valoarea in decorarea si finisarea peretilor cat si a unor piese de mobilier. Printre materialele folosite se includ diverse tipuri de pal melaminat si HPL,  MDF furniruit sau vopsit, insertii de aluminiu, sticla securizata vopsita manual, Dibond®, tabla otel, inox, PLEXIGLAS®,  pielea naturala, Corian® , si s-au folosit accesorii din gamele Hafele, Blum, Hettich .

 executie-mobilier-zona-de-mese-canapele-pe-curb-realizate-din-pal-melaminat-plexiglas-si-insertii-de-lumini executie-mobilier-zona-de-bar-canapele-pe-curb-realizate-din-pal-melaminat-plexiglas-si-insertii-de-lumini-placari-cu-panouri-decoerative-depa-traforuri-din-dibond-si-mdf-vopsitpanou-decorativ-depa-trafor-mdf-vopsit